Υπηρεσίες Επίπλωσης & Εξοπλισμού Ακινήτων

Η εμπειρία και η δυναμική μας, μας επιτρέπουν να ολοκληρώνουμε κάθε έργο επίπλωσης και εξοπλισμού ακινήτων σε ιδιαίτερα υψηλό επίπεδο, εντός προϋπολογισμού και χρονοδιαγράμματος.

Οι designers της εταιρείας μας κατέχουν εκτεταμένη εμπειρία στην επίπλωση και στον εξοπλισμό εσωτερικών χώρων, και μπορούν να σας προσφέρουν μια ευρεία κλίμακα υπηρεσιών, από τη διαρρύθμιση της επίπλωσης της ιδιοκτησίας σας μέχρι τον προσδιορισμό των προϊόντων, καθώς και την εποπτεία και επίβλεψη της τοποθέτησης τους.

Οι υπηρεσίες μας συμπεριλαμβάνουν την παρουσίαση των συμφωνηθέντων ιδεών διαρρύθμισης με δισδιάστατα και τρισδιάστατα σχέδια. Επιπρόσθετα, έχοντας τη δυνατότητα να προμηθευόμαστε έπιπλα από μια ευρεία κλίματα προμηθευτών, εντοπίζουμε τα έπιπλα και τον εξοπλισμό που είναι o κατάλληλος για το ακίνητο σας, σε προσιτές τιμές και προβαίνουμε στην αγορά και τοποθέτηση τους.

Οι πολύπλευρες υπηρεσίες μας, σας εξασφαλίζουν σημαντική εξοικονόμηση χρόνου καθώς και τη σιγουριά ότι με την αποπεράτωση των εργασιών, η ιδιοκτησία σας θα είναι επιπλωμένη βάσει των συμφωνηθέντων ποιοτικών κριτηρίων και εντός του συμφωνηθέντος χρονοδιαγράμματος.