Η εταιρεία μας

Η Re-approach Greek Properties δημιουργήθηκε με σκοπό να προσφέρει στους ιδιοκτήτες ελληνικών ακινήτων, είτε διαμένουν στο εξωτερικό είτε και εντός Ελλάδας, ολοκληρωμένες υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στους τομείς της διαχείρισης και αξιοποίησης ακινήτων. Αναλαμβάνουμε κάθε είδους ιδιοκτησίες, ανεξαρτήτως χαρακτήρα ή χρήσης, όπως κύριες και εξοχικές κατοικίες, αστικά και αγροτικά ακίνητα, εμπορικούς και επαγγελματικούς χώρους.

Η rGp συνεργάζεται με έμπειρους αρχιτέκτονες, δικηγόρους και τεχνικούς, με εκτεταμένη και πολύπλευρη γνώση της ελληνικής αγοράς ακινήτων, προκειμένου να σας προσφέρει μια καινοτόμο και σύγχρονη προσέγγιση για την κερδοφόρα εκμετάλλευση των ακινήτων σας, εκπονώντας το αντίστοιχο πλάνο αξιοποίησης και διαχείρισης αυτών.

Επιπλέον, η εταιρεία μας διαχειρίζεται όλα τα οικονομικά και νομικά ζητήματα που ανακύπτουν κατά την υλοποίηση του πλάνου αξιοποίησης του ακινήτου σας, ενώ παράλληλα εκτελεί κάθε προαπαιτούμενη τεχνική εργασία για την ανακαίνιση και τη συντήρησή του.

Σε σταθερή συνεργασία και επικοινωνία μαζί σας, εξασφαλίζοντας τη διαρκή και επαγγελματική ενημέρωση σας, επενδύουμε στη δημιουργία μιας σχέσης αμοιβαίας εμπιστοσύνης μαζί σας, αποτελώντας την απόλυτα αξιόπιστη λύση για τη διαχείριση και αξιοποίηση του ακίνητου σας , με τον πλέον πρόσφορο και αποδοτικό τρόπο.